Načini plaćanja

Načini plaćanja


Kompanija "SIM" DOO u saradnji sa Societe Generale bankom Vam predstavlja potrošačke kredite. Detaljnije...

Societe Generale banka tržištu je ponudila nov proizvod - potrošačke kredite koji se odobravaju na licu mesta, a ono što je posebno atraktivno je da te kredite odobravaju i populaciji do 75 godina. Ovaj potrošački dinarski kredit ima fiksnu kamatnu stopu i istu ratu tokom celog perioda otplate, bez obzira na promene kursa evra.

Preuzmite PDF dokumenta Zahtev za kredit i Administrativnu zabranu i u dogovoru sa našim operaterom, izaberite ekspozituru Societe Generale banke koja je Vama najbliža.


NAČINI PLAĆANJA:

1. GOTOVINSKI (plaćanje u gotovini),
2. PLATNOM KARTICOM (debitnim ili kreditnim karticama),
3. NALOGOM ZA PRENOS (virmanski – preko računa),
4. ČEKOVIMA GRAĐANA,
5. Societe Generale POTROŠAČKIM KREDITIMA
6. KUPOVINA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE – sindikalna prodaja

1. Robu iz našeg asortimana možete platiti gotovinom u nekom od SIM-ovih maloprodajnih objekata.

2. Prihvatamo sledeće platne kartice:
DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, KARTICE POŠTANSKE ŠTEDIONICE.

3. Ukoliko ste pravno lice uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa.

4. SIM doo Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 6 rata bez kamate. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.

5. Societe Generale banka tržištu je ponudila nov proizvod – potrošačke kredite koji se odobravaju na licu mesta, a ono što je posebno atraktivno je da te kredite odobravaju i populaciji do 75 godina. Ovaj potrošački dinarski kredit ima fiksnu kamatnu stopu i istu ratu tokom celog perioda otplate, bez obzira na promene kursa evra.

6. Ovim putem želimo da vas obavestimo da SIM doo odobrava prodaju robe putem administrativne zabrane.

Lica koja žele da kupe robu putem administrativne zabrane moraju imati ugovor o radu na neodređeno. Uslov za kupovinu putem administrativne zabrane jeste ugovor poslodavca ili sindikalne oragnizacije sa SIM-om.

Lica zainteresovana za kupovinui robe na kredit putem administrativne zabrane dužna su da prilikom kupovine robe dostave SIM-u sledeću dokumentaciju: overen i popunjen obrazac administrativne zabrane.